MM-kisat

MM-kisat: Hollanti – Yhdysvallat

Vihje: Hollanti Kerroin: 2.00 3.12. klo 17:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Mr Green Limited on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Jalkapallon MM-kisojen 2022 pudotuspelit potkaistaan käyntiin lauantaina. Ensimmäisessä pudotuspeliottelussa toisensa kohtaavat Hollanti ja Yhdysvallat.

Hollanti – Yhdysvallat

Hollannin ja USA:n välinen kohtaaminen aloittaa jalkapallon MM-kisojen pudotuspelit lauantaina.

Hollanti ei aivan täysin vakuuttanut alkulohkossa, kun taas USA:n vahvuus yllätti monet. Tästä huolimatta Hollanti on ennakkosuosikki tähän ensimmäiseen pudotuspeliotteluun.

Hollannin joukkue on napsun laadukkaampi, kuin Yhdysvaltojen. Yhdysvallat nojaa enemmän muutamiin yksilöihinsä, Hollannin joukkue on kollektiivina vahvempi kuin vastustajansa.

On hyvinkin mahdollista, että Hollannin pankista löytyy vielä paukkuja parempaa, kun taas USA:lta ollaan näissä kisoissa nähty jo sitä parasta suorittamista. Kertoimissa on ylireagoitu Hollannin alkulohkon pienoiseen vaisuuteen ja Yhdysvaltojen ujoon ylisuorittamiseen. Rahoja tuplaamaan Hollannin suoralla voitolla!

Ottelu Hollannin ja USA:n välillä alkaa kello 17:00 Suomen aikaa.