Jalkapallo

MM-kisat: Iran – USA

Vihje: Yli 2 maalia Kerroin: 1.81 29.11 klo 21.00
EM-kisat

MM-kisat jatkuvat tänään vielä kahdella B-lohkon ottelulla, jotka potkaistaan käyntiin samanaikaisesti klo 21.00.

Iran – USA

Iranin ja USA:n välisessä kamppailussa ratkaistaan hyvinkin todennäköisesti B-lohkon toinen jatkopaikka, sillä Englannin jatkopaikka on käytännössä varma ellei Wales järjestä kaikkien aikojen ihmettä. Iranille riittää tästä ottelusta tasapeli kun puolestaan USA tarvitsee ottelusta voiton.

Iran hävisi turnauksen avausottelunsa rumasti 6-2, mutta sen jälkeen joukkue nosti tasoaan ja nappasi ansaitun 0-2 voiton Walesista.

USA on pelannut tähän mennessä kaksi tasapeliä, mutta joukkueella on ollut peliesityksien perusteella mahdollisuus myös isompaan pistepottiin, sillä esimerkiksi Wales-ottelun avausjakso oli erittäin vakuuttava näyte USA:n iskukyvystä. Tänään joukkue on kovan paikan edessä kun vain voitto kelpaa.

USA:n on tehtävä maali ja se tarkoittaa siinä samalla riskinottoa puolustuspelin kustannuksella. Mikäli USA onnistuu aikaisin maalinteossa on Iranin haettava maalia, sillä tappio ei riitä jatkopaikkaan. Sama kaava toistuu koko ottelun ajan, joten tämä antaa meille mahdollisuuden hypätä yli 2 maalia -kohteeseen mukaan mukavalla 1.81 kertoimella. Onnea peleihin!