MM-kisat

MM-kisat: Kanada – Norja

Vihje: Kanada -2,5 Kerroin: 1.72 Alkaa: 26.5. klo 20:15
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

MM-kisat ovat siinä pisteessä keskiviikkona, että Kanada on tappiolla ulkona pudotuspeleistä. Toteutuuko todellinen katastrofi vai välttääkö maa luodin?

Joko Kanada voittaa?

Kanadan tappioputki MM-kisoissa on venynyt jo kolmen ottelun mittaiseksi, kun myös Saksa oli vahvempi viime ottelussa. Tuossa taistossa kanadalaisilla oli kaikki mahdollisuudet voittoon, mutta viimeistely oli jopa tuhottoman heikkoa.

Norja ei ole mitenkään vakuuttanut kisoissa, sillä tilillä on ainoastaan voitto Italiasta. Suomi ja Saksa puolestaan nappasivat selvät voitot eikä Norjalla ollut oikeastaan mitään mahdollisuuksia.

Ei Kanadakaan nyt noin huono ole, mitä ensimmäiset kolme peliä osoittavat. Nyt on kuitenkin viimeinen aika saada tulosta ja eiköhän se myös tule heikon Norjan kustannuksella.