Jalkapallo

MM-kisat: Meksiko – Puola

Vihje: Molemmat joukkueet tekevät maalin Kerroin: 2.10 22.11 klo 18.00
Valioliiga

MM-kisat ovat lähteneet vetojen osalta hienosti käyntiin kun kaikki kolme kohdetta on napattu tähän mennessä kiinni. Tänään osumaputkea pyritään jatkamaan entisestään.

Meksiko – Puola

Meksiko ja Puola kohtaavat klo 18.00 alkavassa C-lohkon ottelussa. Meksiko lähtee illan otteluun kertoimien perusteella ennakkosuosikin asemasta, mutta meidän mielestämme joukkueet ovat lähtökohtaisesti hyvin tasaväkisiä. Puolan kärjessä operoiva Robert Lewandowski on iso uhka mille tahansa puolustuslinjalle, vaikka tarjoilu ei olekaan maajoukkueessa samalla tasolla kuin seurajoukkueessa. Lisäksi myöskään Meksikon puolustuslinjan pitävyydestä ei ole takuita, joten odottelemme, että verkot heiluvat tänään kentän molemmissa päädyissä.

Ottelusta on ennakoitu hyvin vähämaalista vääntöä, mutta me lähdemme uimaan tässä hieman vastavirtaan ja valitsemme lapulle molemmat joukkueet tekevät maalin -kohteen mukavalla 2.10 kertoimella. C-lohkossa nähtiin tänään todellinen jättiyllätys kun Saudi-Arabia kaatoi Argentiinan 1-2 lukemin ja se tarkoittaa sitä, Meksiko-Puola-ottelun voittaja on erittäin hyvissä asetelmissa jatkoa ajatellen. Onnea peleihin!