Jalkapallo

MM-kisat: Portugali – Uruguay

Vihje: Molemmat joukkueet tekevät maalin Kerroin: 2.10 28.11 klo 21.00
Valioliiga

MM-kisat jatkuvat tiiviiseen tahtiin. Maanantai-illan huipennuksena nähdään Portugalin ja Uruguayn välinen kamppailu.

Portugali – Uruguay

Portugali ja Uruguay iskevät yhteen jännittävässä H-lohkon ottelussa. Portugali avasi turnauksen 3-2 voitolla Ghanasta kun puolestaan Uruguay pelasi maalittoman 0-0 tasapelin Etelä-Korean kanssa.

Portugali ei vakuuttanut ainakaan allekirjoittanutta turnauksen avausottelussaan, vaikka joukkue onnistuikin raapimaan ottelusta voiton. Portugalin hyökkäyspeli oli Ghana-ottelun avausjaksolla todella tukkoista eikä joukkue päässyt kovinkaan laadukkaille maalipaikoille. Toinen huolenaihe löytyy puolustuspäästä, sillä Ghana rokotti Portugalia kahdesti ottelun loppupuolella.

Uruguay jäi 0-0 tasapeliin turnauksen avauksessaan Etelä-Koreaa vastaan. Myöskään Uruguay ei esittänyt avausottelussaan hyökkäyspelin osalta oikeastaan mitään, vaikka tulivoimaa pitäisi olla riittämiin. Uruguayn puolustuspeli vaikutti kuitenkin tiiviiltä ja se on joukkueen ehdoton vahvuus.

Ottelu on ennakoitu vähämaaliseksi. Vähämaaliseen kamppailuun on tänään mahdollisuus, mutta on kuitenkin syytä huomioida, että Uruguay tarvitsee ottelusta pisteitä. Kumpikaan joukkue ei vakuuttanut meitä turnauksen avauksessa, mutta uskomme että tänään kentällä nähdään tiukka kamppailu, jossa tunteet saattavat käydä hyvinkin lämpöisenä ottelun edetessä.

Me uskomme, että illan ottelussa nähdään maaleja ja nappaamme lapulle molemmat joukkueet tekevät maalin -kohteen mukaan peleihin Coolbetin tarjoamalla 2.10 kertoimella.