Jalkapallo

MM-kisat: Ranska – Australia

Vihje: Ranska -1 Kerroin: 1.72 22.11 klo 21.00
Valioliiga

MM-kisojen kolmas pelipäivä päätetään Ranskan ja Australian väliseen otteluun. Ranska on  luonnollisesti ottelun jättisuosikki.

Ranska – Australia

Yksi turnauksen mestarisuosikeista nähdään tänään viheriöllä kun Ranska kohtaa Australian klo 21.00 alkavassa ottelussa. Ranska lähtee otteluun selkeänä suosikkina, vaikka joukkueen kokoonpanosta puuttuukin lukuisia kovia nimiä. Viimeisimmäksi ja ehkäpä kovimmaksi poissaolijaksi nimettiin Karim Benzema. Benzeman poissaolosta huolimatta, Ranskan kokoonpanossa riittää leveyttä myös hyökkäyspäässä.

Australia on lähtökohtaisesti D-lohkon heikoin joukkue eikä joukkueelle ole ennakoitu kovinkaan montaa pistettä kohtalaisen kovasta lohkosta. Tänään vastassa on heti kenties lohkon kovin joukkue, joten Australialle sopii odottaa kiireistä iltapuhdetta.

Suosikit ovat kompuroineet tänään päivän aiemmissa otteluissa, mutta me luotamme tänään Ranskaan ja uskomme, että suuri tasoero tulee näkymään tänään kentällä. Lapulle valitaan Ranska -1 veto, johon Coolbet tarjoaa 1,72 kertoimen. Onnea peleihin!