Jalkapallo

MM-kisat: Ranska – Marokko

Vihje: Ranska -1 (ahc) Kerroin: 1,95 14.12 klo 21.00
Valioliiga

MM-kisat jatkuvat tänään Ranskan ja Marokon välisellä välieräottelulla. Klo 21.00 alkavan ottelun voittaja raivaa tiensä finaaliin Argentiinan seuraksi.

Ranska – Marokko

Ehkäpä kisojen suurin yllättäjä Marokko kohtaa tänään MM-kisojen välieräottelussa Ranskan. Marokko on pudottanut jatkopeleistä tähän mennessä jo Espanjan ja Portugalin, mutta pystyykö joukkue venymään yllätykseen myös tämän illan ottelussa?

Marokko on tukeutunut tähän mennessä erittäin kurinalaiseen ja tiiviiseen puolustuspeliin ja se on tuottanut tulosta, sillä Marokko on nollannut tähän mennessä jo Portugalin, Espanjan, Belgian sekä Kroatian. Tänään joukkue kohtaa tähän mennessä suurimman haasteen kun vastaan asettuu Ranska.

Ranska on edennyt välierävaiheeseen vakuuttavasti ilman suurehkoja ongelmia. Olen edelleen vahvasti sitä mieltä, että Ranska ei ole vielä näyttänyt parasta peliään tässä turnauksessa, vaikka tulokset ovat olleet loistavia. Englantia vastaan Ranska sai pidettyä ”Lädit” pois vaarallisilta maalipaikoilta ja Englanti pysyi pelissä mukana vain Ranskan hölmöilyjen takia, joista Englanti palkittiin kahdella rangaistuspotkulla.

Marokko pyrkinee minimoimaan tänään Ranskan pienimmätkin vastaiskujen mahdollisuudet, joten odotettavissa on, että Ranska tulee pitämään ottelun hallinnan käsissään. Marokko puolustaa tänäänkin äärimmäisen kurinalaisesti, mutta uskon että Marokolle tulee tänään Ranskan kokoinen seinä vastaan ja lopulta Ranska marssii finaaliin Argentiinan seuraksi.

Coolbet tarjoaa Ranska -1 valinnalle 1.95 kertoimen, johon me iskemme kiinni. Huom! Veto on pelattu aasialaisella tasoituksella, joten vedon panokset palautuvat, mikäli Ranska voittaa ottelun tasan yhdellä maalilla.