MM-kisat

MM-kisat: Ranska – Puola

Vihje: Ranska -1,5 maalia Kerroin: 1.93 4.12. klo 17:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

Sunnuntaina MM-kisojen pudotuspelipäivän aloittavat Ranska ja Puola. Odotettavissa on hallitsevalta maailmanmestarilta maailmanluokan näytöstä.

Ranska – Puola

Ottelun kuva on jo tässä vaiheessa hyvin selvillä. Robert Lewandowski vastaan Ranska. Mikäli Lewandowski floppaa, floppaa Puola siinä mukana. Tämä nähtiin jo hyvin alkulohkossa.

Puola eteni jatkoon vain vaivoin ja se ei vakuuttanut oikein missään vaiheessa. Ranskan työtapaturmaan Tunisiaa vastaan selvällä kakkosmiehistöllä on markkinalla jopa hieman ylireagoitu ja otteluun päästäänkin iskemään vedot ennakkosuosikin kautta.

Ranskan materiaali on parista poissaolosta (Karim Benzema ja Christopher Nkunku) huolimatta erittäin laadukas. Se on näyttänyt kisoissa jo myrskyvaroituksia ja nyt sen ykkösmiehistö pääsee käytännössä pelin huilanneena vaisun Puolan kimppuun. Ranska takoo Puolan maanrakoon ja nappaa paikan puolivälierissä useamman maalin voitolla. Liuskalle lähtee siis Ranska -1,5 maalia.

Ottelu Ranskan ja Puolan välillä alkaa kello 17:00 Suomen aikaa.