MM-kisat

MM-kisat: Saksa – Kanada

Vihje: Saksa ML Kerroin: 2.88 Alkaa: 24.5. klo 20:15
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Jääkiekon MM-kisat tarjoilevat isojen panosten ottelun maanantai-iltana, kun Saksa ja Kanada iskevät yhteen klo 20:15.

Jatkuuko Saksan voittoputki?

Ei uskoisi, että jo neljäntenä päivänä pelataan isoista asioista MM-kisoista, mutta niin todellakin on. Nimittäin turnauksen molemmat ottelunsa hävinnyt Kanada on joutumassa todella isoon liemeen pelkästään jatkopaikan suhteen. Tappio Saksalle voisi olla jopa jo kohtalokas takaisku, sillä ainakin Saksa karkaisi jo kauas ulottumattomiin.

Saksa on pelannut pirteästi avausottelut, mutta todellisuudessa ensimmäinen todellinen mittari on tässä. Jos aikaisemmin Kanada olisi jyrännyt jo pelkän materiaalin turvin, niin nyt ero ei ole niin selvä. Saksa on saanut tärkeitä palasia ryhmäänsä Pohjois-Amerikasta, sillä esimerkiksi Tobias Rieder ja Tom Kühnhackl ovat kelpo pelimiehiä.

Viisikon pelin osalta Saksa on taatusti Kanadaa edellä. joten se antaa hyvän pohjan, jolle voitonsiemenet voidaan rakentaa. Lähdetäänkin hakemaan rohkeasti lapulle Saksan ML-voittoa.