Jalkapallo

MM-kisat: Senegal – Hollanti

Vihje: Hollanti + yli 1,5 maalia Kerroin: 2.06 21.11 klo 18.00
MM-kisat

MM-kisat jatkuvat tänään kolmella ottelulla, joista ensimmäinen päättyi Englannin murskaavaan 6-2 voittoon.

Senegal – Hollanti

MM-kisat potkaistiin eilen käyntiin komealla osumalla, kun Ecuador + alle 2,5 maalia yhdistelmäveto napattiin kiinni komealla  Coolbetin tarjoamalla 4,05 kertoimella. Tämän päivän ensimmäisessä valinnassa katseet käännetään Senegalin ja Hollannin väliseen otteluun, joka pyörähtää käyntiin klo 18.00.

Hollanti lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina. Hollanti on pelannut vahvasti kokeneen Louis van Gaalin alaisuudessa. Siitä hyvänä osoituksena, Hollanti jyräsi Nations Leaguen lohkossaan ylivoimaiseen voittoon ilman tappioita, vaikka lohkossa oli mukana esimerkiksi Puolan ja Belgian tasoisia joukkueita.

Senegalin joukkueen ykköstykki Sadio Mane on turnauksesta sivussa, mutta joukkueesta löytyy kovia pelimiehiä Manen lisäksi. Senegalilla on hyvät mahdollisuudet jatkopaikkaan A-lohkosta, mutta tästä huolimatta Hollannin kaataminen vaatisi  kovaa yllätystä.

Me luotamme Hollannin laatuun turnauksen avausottelussa ja iskemme lapulle Hollanti + yli 1,5 maalia yhdistelmävedon 2,06 kertoimella Coolbetin pelilistalta. Onnea peleihin!