Jalkapallo

MM-kisat: Serbia – Sveitsi

Vihje: Yli 2,5 maalia Kerroin: 1.97 2.12 klo 21.00
Valioliiga

MM-kisat jatkuvat tänään kahdella klo 21.00 alkavalla ottelulla. Me käännämme katseemme Serbian ja Sveitsin väliseen otteluun.

Serbia – Sveitsi

Serbia ja Sveitsi ratkovat tänään G-lohkon toisen jatkoonmenijän. Kamerun on toki myös mukana taistossa, mutta jatkopaikka vaatisi käytännössä voittoa Brasiliasta.

Serbia on kerännyt kahdesta ensimmäisestä ottelustaan yhden pisteen. Serbian puolustuspelissä on ollut suurehkoja ongelmia ja siitä hyvänä osoituksena toimii 3-3 lopputulokseen päättynyt Kamerun-ottelu.

Sveitsi aloitti kisataipaleensa 1-0 voitolla Kamerunista. Sen jälkeen Sveitsi hävisi Brasilialle 1-0 tiukan taistelun jälkeen. Sveitsille riittää illan ottelusta tasapeli, mutta iltapuhde ei tule olemaan tänään helppo, sillä Serbian vahva hyökkäyskalusto luo tänään varmasti painetta Sveitsin puolustuslinjalle.

Sveitsin kokoonpanosta puuttuu tänään ykkösmaalivahti Yann Sommer sekä turnauksen kaksi ensimmäistä peliä avauksessa pelannut toppari Nico Elvedi. Edellä mainitut poissaolot aiheuttavat varmasti ongelmia Sveitsin puolustuslinjaan.

Serbialle kelpaa tänään vain voitto, joten uskomme että tulemme näkemään Serbialta pirteää hyökkäyspeliä, kuten aiemmissakin otteluissa. Sveitsin ei tarvitse tänään voittaa, mutta Serbian korkeahkolla pelaava puolustuslinja avaa tänään Sveitsille saumoja teräviin vastaiskuihin.

Me uskomme, että illan ottelussa tullaan näkemään maaleja ja nappaamme peleihin mukaan yli 2,5 maalia 1.97 kertoimella Coolbetin pelilistalta.