MM-kisat

MM-kisat: Suomi – Kanada

Vihje: Suomi Kerroin: 2.49 Alkaa: 6.6. klo 20:15
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Jääkiekon MM-kisat huipentuvat sunnuntai-iltana pelaavaan finaaliin, jossa kohtaavat Suomi ja Kanada. Kiekko tippuu jäähän klo 20:15.

Voittaako Suomi jälleen maailmanmestaruuden?

Finaalissa nähdään uusinta kahden vuoden takaa ja tuolloin Leijonat olivat vahvempia Kanadaa vastaan. Nyt asetelmat ovat ennakkoon erilaiset, sillä Suomi on hienoinen suosikki jopa, kun taas kaksi vuotta sitten kanadalainen tähtisikermä oli täysin selvä ennakkosuosikki.

Kanadaa ei sovi tänäkään vuonna aliarvioida, sillä joukkue on parantanut hurjasti peliään alkulohkosta. Tästä osoituksena joukkue kaatoi puolivälierissä Venäjän ja välierissä USA:n. Taitoa joukkueesta löytyy ja pelaajat tulevat röyhkeästi maalille. Mikäli Suomi pystyy tylsistyttämään Kanadan hyökkäyksen, niin puolustuksesta löytyy heikkoudet. Eli kaikki avaimet Leijonilla on mestaruuteen.