MM-kisat

MM-kisat: Suomi – Tshekki

Vihje: Suomi Kerroin: 2.67 Alkaa: 3.6. klo 20:15
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

MM-kisat jatkuvat torstaina puolivälierillä. Illan ehdoton mielenkiinnon kohde on Suomen ja Tshekin välinen ottelu, joka alkaa klo 20:15.

Eteneekö Leijonat mitalipeleihin?

Suomi on asetettu kertoimien valossa altavastaajaksi, jota voidaan pitää hieman erikoisena, sillä Leijonien pelaaminen on ehdottomasti paljon valmiimpaan kuin Tshekin. Vaikka yksilötaito on Tshekin puolella, niin isot pelit ratkaistaan kuitenkin puolustuksen pitävyydellä. Tässä Suomen pelaaminen on ollut turnauksen kärkeä ja maalipaikkojen saaminen Leijonia vastaan on ollut tuskaista.

Myös Suomen itseluottamus on varmasti korkeammalla tasolla kuin Tshekin, joka oli suurissa ongelmissa alkulohkossa. Näillä perusteilla lähdetään hakemaan lapulle Suomen voittoa, josta Coolbet tarjoaa järisyttävän kovan kertoimen 2.67.