Jääkiekko

MM-kisat: Suomi – USA

Vihje: Yli 5,5 maalia Kerroin: 2.30 Alkaa: 22.5. klo 16:15
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

MM-kisat käynnistyvät Leijonien osalta lauantaina, kun edessä on ottelu USA:ta vastaan. Tässä poiminta kiihkeään koitokseen.

Alkaa Suomen turnaus voitolla?

Jenkit lähtevät nuorella ja innokkaalla joukkueella turnaukseen, joten vauhtia otteluissa tulee varmasti riittämään. Se varmasti näkyy hieman organisoimattomana esityksenä, joten varmasti maalipaikkoja siunaantuu molempiin päihin. Suomi on sitten vastakohta, mutta jenkkien kaltaista maata vastaan hurlumhei saattaa viedä mukanaan.

Avausottelussa vielä saattaa olla hieman ruostetta tekemisessä ja sekin lisää maaliodottamaa, sillä virheitä varmasti nähdään ja se on ihan inhimillistä.

Lähdetäänkin hakemaan rohkeasti lapulle yli 5,5 maalia, josta Unibet tarjoaa kertoimeksi 2.30. Luotetaan siihen, että vauhti on pääosassa ja järki uupuu, mikä tietää runsasmaalista ottelua.