MM-kisat

MM-kisat: Sveitsi – Slovakia

Vihje: Sveitsi Kerroin: 1.87 Alkaa: 27.5. klo 16:15
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

MM-kisat jatkuvat torstaina neljällä ottelulla. Poimitaan lapulle pelivalinta A-lohkon kärkikamppailusta Sveitsi-Slovakia.

Onko Sveitsi toipunut shokkitappiosta?

Sveitsin upea turnauksen alku sai hyytävän käänteen, kun Ruotsi jyräsi murskaavaan 7-0-voittoon. Tuo oli kenties loistava herätys siihen, että välipeleihin ei ole varaa. Sen sijaan Slovakia on toistaiseksi voittanut jokaisen ottelun, joten nyt Sveitsin riveissä varmasti on jälleen laitettu työhaalarit niskaan ja palattu perusasioihin.

Panokset ovat pelissä valtavat, sillä Slovakia varmistaisi voitolla jo jatkopaikan, kun taas Sveitsi joutuisi isoon ongelmiin. Sveitsin voitto puolestaan laittaisi lohkon asetelmat äärimmäisen tiukaksi, sillä täytyy muistaa, että perää pitää tällä hetkellä Tshekki ja Ruotsi.

Sveitsi on materiaaliltaan parempi nippu ja viime pelin häpeällinen tappio antaa varmasti energiaa tekemiseen. Luotetaan, että maa palaa jälleen omalle tasolleen ja nappaa voiton.