Jääkiekko

MM-kisat: Tshekki – Sveitsi & Latvia – Kazakstan

Vihje: Sveitsi yli 2,5 maalia Kerroin: 2,15 Alkaa: 22.5. klo 20:15
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

MM-kisojen toinen päivä on täynnä mielenkiintoisia matseja, joista helmenä nostimmekin jo aiemmin esiin Suomen ja USA:n välisen kamppailun.

Muualtakin kuitenkin pelattavaa löytyy, ja nyt pureudumme tarkemmin kahteen eri koitokseen.

Tshekki – Sveitsi

Sveitsillä on jalkeilla iskuvalmis joukkue, josta löytyy kokemusta, mutta myös ensikertalaisia, joista nyt mainittakoon vaikkapa puolustaja Santeri Alatalo.

Tshekki sai kisakasteensa jo eilen, kun se hävisi Venäjälle 4-3.

Vaikka Tshekki onkin asetettu joissain ennakkoveikkailuissa jopa suurimmaksi mestarisuosikiksi, tuskinpa se tulee helpolla selviämään Sveitsistä.

Sveitsin maaleja isketäänkin lapulle – niin yli 1,5:n (1,40) kuin yli 2,5:nkin (2,15) muodossa.

Latvia – Kazakstan

Isäntämaa Latvia järjesti kisojen avajaisiksi todellisen sensaation kaatamalla Kanadan 2-0. Voidaan vain kuvitella, millainen meteli hallissa olisikaan ollut, mikäli yleisöä olisi ollut paikalla.

Latvian esitys oli kokonaisuudessaan eheä, ja tiivis puolustaminen – yhdistettynä hienoiseen onneen – toivat voiton.

Nyt vastaan asettuu Kazakstan, jonka Latvia hoitanee tieltään eilisen hurmoksen siivittämänä. Latvian voittoa siis lapulle.