Jääkiekko MM-kisat

MM-kisoista sinkkubetsiä Tuplaukseen!

Vihje: Iso-Britannia alle 0,5 maalia Kerroin: 2.75 17.5. klo 20:20
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Lätkän MM-kisoja on taas tänään tarjolla. Leijonat vetää tänään happea ja valmistautuu huomiseen koitokseen, kun vastaan asettuu Ruotsi. Lätkätuplausta jatketaan yhdellä pelivalinnalla illan otteluista.

Ruotsi – Iso-Britannia

Tänään kello 20:20 pelataan lähtökohtaisesti melko tylsä matsi, kun rakas Tre Kronor saa vastaansa Iso-Britannian. Tasoero on valtaisa, mikä paistaa myös kertoimista: esimerkiksi Coolbet tarjoaa brittien voitosta huikean 51.00 kertoimen, kun taas länsinaapurin voitosta rahat saa takaisin 1.01-kertaisena. Ei siis ole epäselvyyttä siitä, kumman pitäisi tämä matsi klaarata.

Ruotsi on avannut kisat jo voitokkaasti. Avausottelussa se kaivoi Itävallasta 3-1 voiton, ja viime matsissa se kaatoi Tshekin komeasti 3-5. Ruotsi on toistaiseksi pelannut kolmen kentällisen voimin, nimittäin jengillä on ollut vaikeuksia saada NHL-pelureita mukaan ja kisapasseja on vielä leimaamatta. Joka tapauksessa kasassa on kova nippu, ja Iso-Britannia kaatuu tänään vaivatta. Ruotsi haluaa takuulla poimia helpot pisteet talteen ja pyrkiä välttämään mahdollisesti Suomen kohtaamista heti pudotuspelien alussa. Vetolapulle lähdetään hakemaan melko riskistä kohdetta, mutta kerroin on tähän erittäin herkullinen: Iso-Britannian alle 0,5 maalista (eli jengi jää nollille) irtoaa lähes kolmosen kerrointa! Tämä painetaan Tuplaus-lapulle tänään.