KHL

KHL: Neftehimik Nizhnekamsk – SKA Pietari

Vihje: Alle 4,5 maalia Kerroin: 2,28 Alkaa: 23.11. klo 18:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

SKA Pietari matkaa tiistain vierasotteluun itselleen harvinaisessa tilanteessa; taustalla on nimittäin kuuden ottelun tappioputki.

Neftehimik Nizhnekamsk – SKA Pietari

SKA:n peli ei ota kulkeakseen. Sunnuntaina joukkue kärsi jo kuudennen perättäisen tappion, kun arkkivihollinen CSKA Moskova kaatoi sen lukemin 3-1. Peli oli käytännössä ohi jo ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana, kun moskovalaiset latoivat taululle 3-0-numerot.

Varsinkin maalinteko on ollut pietarilaisille vaikeaa, sillä kuudessa viimeisessä ottelussa se on onnistunut tehtailemaan vain 6 osumaa, eli keskiarvollisesti tasan yhden per peli.

Neftehimik puolestaan on kunnostautunut vähämaalisten otteluiden suorittajana, sillä taustalla on kaksi 1-0-voittoon päättynyttä ottelua. Tätä aiemmin myös omissa on kolissut, mutta nyt puolustuspelaaminen tuntuu olevan tikissä.

Alle 4,5 maalia tarjoileekin tälle illalle erittäin herkullista kerrointa, mutta jos haluaa hieman varmemman päälle pelata, niin myös alle 5,5 maalin tarjoama kerroin on pelattavissa lukemissa.