NFL

NFL: Bears – Vikings

Vihje: Alle 43.5 Kerroin: 2.03 17.11.2020 klo 03.15
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n 10. peliviikkoa päätellään NFC North divisioonan sisäisellä ottelulla, jossa kohtaavat Chicago Bears ja Minnesota Vikings.

Underia peleille NFC Northin sisäiseen

Chicago Bears on kolmen ottelun tappioputkessa, kun taas Minnesota Vikings on kaivanut kaksi tärkeää voittoa divisioonansa joukkueista ja nyt on vielä edessä Bears. Kotijoukkue on asetettu tässä ottelussa altavastaajaksi, joka kielii äärimäisen vahva reagoinnista viime aikaisiin otteisiin.

Bears on toki hyökkäyksessä pahimmiltaan aivan umpisurkea, mutta sen puolustus on yhä edelleen todella vahva yksikkö. Vikings puolestaan on saanut alkukauden kankeutensa sivuutettua ja rullannut paljon hehkutetun Dalvin Cookin johdolla nyt viimeisimmissä otteluissa. Puolustus on Vikingsilla myös herännyt uuteen eloon, kun se on pitänyt Packersin 22 pisteessä ja Lionsin 20 pisteessä.

Vikings olisi varmasti se oikea valinta tähän matsiin, mutta tasoitusvetojen puolella ei oikein lyödy pelattavaa. Sen sijaan totalissa on underin puolella arvoa huomioiden erityisesti Bearsin rakenteen. Ottelu on myös äärimmäisen tärkeä, jolloin tarkkaa peliä ja loppuunasti yrittämistä pitäisi olla luvassa. Näillä puheilla Coolbetin Päivän Pelinä nähtävään otteluun pelataan alle 43.5 pistettä 2.03 kertoimella.