NFL

NFL: Bengals – Browns

Vihje: Browns -3.5 Kerroin: 2.04 25.10.2020 klo 19.00
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

Ohiossa pelataan perinteinen rivalry ottelu, kun vahva Cleveland Browns saapuu heikomman Cincinnati Bengalsin vieraaksi.

Brownsin tasoitusveto selkeä valinta sunnuntaille

Cleveland Browns on pelannut tällä kaudella kaksi umpisurkeaa ottelua, jotka on molemmat nähty AFC North divisoonan joukkueita vastaan. Kauden avauksessa Browns jäi Baltimoren jyrän alle ja vastaava löylytys oli tarjolla viime viikolla Pittsburgh Steelersin toimesta. Cincy on puolestaan onnistunut niputtamaan Jaguarsin ja raapinut tasurin Eaglesia vastaan muiden otteluiden päädyttyä tappioiksi, joissa on mukana myös toisen peliviikon 35-30 tappio Clevalandia vastaan.

Cincinnati on todennäköisesti tulevaisuudessa ihan kelpo porukka, mutta tämä kausi antaa vielä odottaa todellista tasonnostoa. Browns puolestaan haastaa tällä kaudella tosissaan, vaikka onkin vahvemmilleen hävinnyt täysin pystyyn. Browns pystyy kuitenkin heikompiaan vastaan suoriutumaan hyvin ja nyt kiitos viime viikon sukelluksen, on Brownsin tasoitus vain 3.5 pistettä tähän otteluun.

Korkean totalin otteluun pienempi tasoitus on oiva valinta varsinkin markkinan ylireagoidessa viime viikon otteluun. Valinta on siis selvä Browns -3.5 Coolbetin tarjoamalla 2.04 kertoimella.