NFL

NFL: Bills – Colts

Vihje: Colts +6.5 Kerroin: 1.94 09.01.2021 klo 20.05
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:ssä aloitetaan playoffit ja ensimmäisenä villikorttiottelu pelataan Buffalossa, jossa Bills saa vastaansa Indianapolis Coltsin.

Hirmuvireinen kotijoukkue ja tasavahva Colts

Buffalo Bills on todella kovassa vireessä ja joukkueella on nyt kaikkien aikojen sauma mennä pleijareissa pitkälle. Josh Allenista on kehittynyt aivan älyttömän kova QB, joka on löytänyt mahtavan kemian joukkueeseen hankitun Stefon Diggsin kanssa. Buffalon juoksuhyökkäyksessä on riittävän kova kaksikko eikä hyökkäyksen linjaakaan huonosta pelaamisesta voi syyttää. Billsiltä odotetaankin todella vahvaa hyökkäystä, jonka pitäisi avittaa joukkuetta hieman pettymyksenä esiintynen puolustuksen rinnalla.

Colts taasen on todella kova puolustamaan ja joukkueella on myös äärimmäisen kova hyökkäyksen linja. Philip Rivers on ollut QB-paikalla varsin hyvä, vaikka ajoittain pelaaminen ei ole näyttänyt niin hyvältä. Juoksupelissä rookie Jonathan Taylor räväytti itsensä käyntiin loppukaudesta ja samaa on tehnyt laitahyökkääjien osalta veteraani T.Y. Hilton. Coltsilla on todellinen sauma tänä vuonna mennä pitkälle ja se on vahva musta hevonen -kandidaatti.

Bills on asetettu melko suureksi suosikiksi, mikä ei lopulta tunnu perustellulta kuin joukkueen mahtavan vireen takia. Tuntuma on, että kotijoukkuetta yliarvostetaan eikä Coltsille kuuluisi antaa noin paljoa tasoitusta. Pelataan siis tähän otteluun Colts +6.5 1.94 kertoimella.