NFL

NFL: Bills – Patriots

Vihje: Bills -4 Kerroin: 1.92 1.11.2020 klo 20.00
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

AFC East divisioonassa kohtaavat Bills ja Patriots. Vierasjoukkue Patriots kärsii pahoista poissaoloista ja näinpä Bills on ennakkoon vahvoilla.

Bills vahvassa etulyöntiasemassa Patriotsia vastaan

New England Patriots on valunut kauas viime vuosien loistostaan ja tällä kaudella joukkue on ollut lopulta melko heikko. Buffalo Bills puolestaan on ollut vakuuttava, joskin viime viikkojen aikana on pientä yskimistä ollut havaittavissa. Bills on kuitenkin näistä kahdesta se parempi joukkue ja ansaitsee suosikin asemansa selvästi.

Lisää etua Billsille on tarjolla loukkaantumislistalta. Patriostilta puuttuu Julian EdelmanN’Keal Harry sekä Stephon Gilmore, joista viimeisimmän puuttuminen on valtava menetys. Billsin puolella Josh Normanin poissaolo haittaa joukkuetta, mutta muilta osin tärkeimmät palaset ovat terveenä.

Mielenkiintoisella tavalla ottelun total on vedetty melko alas, vaikka kummankaan puolustus ei ole mikään ihmeellinen. Myös tärkeiden puolustuksen pelaajien poissaolot pitäisi nostaa pisteodottamaa. Toki Patriotsin puolella hyökkäyksen tekeminen on jo entuudestaan nihkeää ja näinpä Patsien osallistuminen pisteiden tekoon on kyseenalaista.

Kaiken pohdinnan jälkeen Bills tuntuu suuremmalta suosikilta kuin tasoituksesta voisi päätellä. Toki AFC Eastin sisäisenä tässä on todella tärkeä ottelu ja näinpä Patriots on varmasti todella motivoitunut taistelemaan heikommallakin rosterilla. Kelin puolesta ottelun loppupuolella saattaa sadella, jolla saattaa olla vaikutuksensa totaliin, muuta 41 pistettä tuntuu kovin alhaiselta tähän otteluun. Näinpä lapulle haetaan kaksi vetoa Coolbetin tarjonnasta. Bills -4 1.95 kertoimella ja totaliin yli 41 pistettä 2.02 kertoimella.