NFL

NFL: Broncos – Bills

Vihje: Bills -6.5 Kerroin: 2.14 19.12.2020 klo 23.30
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n viidestoista peliviikko jatkuu poikkeuksellisella lauantain ottelupaketilla, josta ensimmäisesssä kohtaavat Broncos ja Bills.

Buffalo iso suosikki Denverissä

Buffalo Bills on ollut tämän kauden osalta yksi selkeimmistä valopilkuista, kun Josh Allenin johdolla joukkue on tiukasti kiinni AFC Eastin voitossa. Denver Broncos on puolestaan suorittanut aika lailla omalla tasollaan ja saanut aikaan enimmäkseen tappioita, mutta myös pari vakuuttavaa voittoa.

Ottelun aikataulu on haasteellinen Billsille, joka on juuri raapinut kasaan isoja voittoja ja ensi viikolla odottaa Patriots. Denver on myös tyypillisesti vaikea paikka vierailla eikä yhden päivän lyhyempi lepo jo valmiiksi lyhyemmälle viikolla ole Billsin puolella.

On kuitenkin huomioitava miten heikko asema Denverin puolustuksella on pärjätä Billsin hyökkäystä vastaan, kun niin kulmapuolustajat kuin juoksupuolustus kokonaisuutena ovat heikossa asemassa. Niinpä Billsin siis pitäisi pystyä takomaan runsaasti pisteitä. Denverillä on toki mahdollisuus omalla juoksupelillä tehdä kovaa tulosta, mutta kokonaisuus kallistuu lopulta hyvin vahvasti Billsille. Pelataan siis Bills -6.5 2.14 kertoimella Coolbetilta.