NFL

NFL: Browns – Eagles

Vihje: Alle 47 Kerroin: 1.97 22.11.2020 klo 20.00
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

Clevelandissa on pelattu nyt kaksi kierrosta todella surkeassa kelissä ja underit ovat tulleet kotiin kymmenien pisteiden marginaalilla. Samaa haetaan myös tänään.

Underia peleille Clevelandiin

Cleveland Browns on pelannut nyt kaksi keli-ottelua kotonaan ja yhteensä näissä kahdessa matsissa on nähty 39 pistettä. Tämä kertoo erityisesti sään vaikutuksesta joukkueiden otteisiin, kun hyökkäykset eivät vain yksinkertaisesti ole pystyneet pisteiden tekoon. Philadelphian vierailun yllä on vastaavan sään tuntua, joten under on jo tästä lähtökohdasta perusteltu valinta.

Muilta osin joukkueiden puolustukset ovat tilastojen valossa aika lailla keskikastia. Hyökkäyksien puolella Browns on vahvempi, varsinkin kun huomoidaan sen tilastoja painavan alas kaksi vaikean sään ottelua.

Ottelun aikana Browns tulee todennäköisesti jälleen juoksemaan paljon, joka osaltaan juoksuttaa kelloa vauhdilla eteenpäin. Mikäli keli on heikko, ohjaa sekin juoksupainoitteiseen peliin. Eaglesin puolella hyökkäys on ollut Carson Wentzin johdolla hataraa, joten miksikään pistelingoksi ei vierasjoukkuetta voi syyttää. Kelin myötä Eagleskin luonnollisesti joutuu nojaamaan juoksupeliin, jota vastaan Browns onkin sitten aika hyvä.

Näillä puheilla under on selvä valinta ja peleille poimitaan alle 47 pistettä 1.97 kertoimella Coolbetin listoilta.