NFL

NFL: Buffalo – Houston 3.10.2021

Vihje: Houston +17.5 Kerroin: 1.88 3.10.2021 klo 20.00
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n neljännellä peliviikolla nähdään tähän asti räikein tasoitus, kun Buffalo Bills on lyöty aivan poskettoman isoksi suosikiksi Houston Texansia vastaan.

Minkä verran tasoitusta on oikeasti liikaa?

Buffalo Bills avasi kautensa tappiolla ja on sittemmin porskuttanut lujaa ottaaen kaksi todella isonumeroista voittoa. Texansin osalta tarina on päivänvastainen, kun se on avausvoittonsa jälkeen ottanut vähintään 10 pisteellä takkiin. Ennen kautta nämä joukkueet ennakoitiin aivan vastakkaisiin päihin voimasuhteita, mikä viime aikaisten otteiden ohella näkyy räikeässä tasoitusasetelmassa.

Onko Bills siis todella 17.5 edestä suosikki Texansia vastaan? Näissä tilanteissa on usein paikallaan vetää ns. heittopussin puolesta. On toki itsestään selvää, että Bills on tämän ottelun suursuosikki ja varsinkin QB-vertailu menee roimasti Billsin hyväksi. Puolletaan kuitenkin perusperiaatteita ja poimitaaan Texans peleille valtavan tasoituksensa kanssa.

NFL-veikkauskisa – voita 500 € rahapalkinto!

Osallistu veikkauskisaan TÄSTÄ LINKISTÄ! Eniten oikeita vastauksia veikannut kilpailija voittaa 500 € pelirahapalkinnon.

Coolbet tarjoaa NFL-vedonlyöntiin tällä kaudella myös viikoittaisen kampanjan, josta voit lunastaa 10 € ilmaisvedon Live-vedonlyöntiin. Nappaa ilmaisveto talteen TÄSTÄ!