NFL

NFL: Cardinals – Eagles

Vihje: Eagles +6 Kerroin: 2.02 20.12.2020 klo 23.05
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n 15. peliviikon sunnuntaina Arizona Cardinalsin ja Philadelphian Eaglesin ottelussa on odotettavissa tasaista taistelua.

Arizona pidetään yhä liian hyvänä

Eagles on mainettaan parempi joukkue ja Arizona puolestaan mainettaan heikompi joukkue. Loukkaantuneen Daniel Jonesin kaataminen ei vaadi ihmeitä, mutta Saintsin kaataminen Jalen Hurtsin johdolla sen sijaan avasi Philadelphialle jälleen mahdollisuuden punnertaa playoffeihin. Ottaen huomioon NFC Eastin hämmästyttävän tasaisuuden, on tämä viikko loistava paikka Eaglesille kammeta itsensä jälleen kohti playoff-unelmaa.

Tämä ottelu vaikuttaa siis siltä, että Cardinalsia hieman yliarvostetaan ja oikeampi tasoitus lähentelisi potkumaalin luokkaa. Ratkaisun avaimet ovat juoksupelin onnistumisessa, sillä kumpikin pystyy tekemään isoja juttuja maata pitkin. Chase Edmondsin ollessa vähintään kevyemmässä roolissa, nousee erityisesti Kenyan Drake vastaan Phillyn juoksu D isoksi osaksi ottelun ratkaisua.

Tasaiselta vaikuttavaan otteluun kuusi pistettä eteen suojaa Phillyä myös hieman isommilta tappioilta ja näinpä peleille poimitaan Eagles +6 2.02 kertoimella.