NFL

NFL: Chicago – San Francisco 31.10.2021

Vihje: Yli 39.5 Kerroin: 1.88 31.10.2021 klo 19.00
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n kahdeksas peliviikko tarjoilee kahden keskinkertaisen joukkueen kohtaamisen Chicagossa.

Bears kohtaa kotonaan 49ersin

Chicago Bears on ollut tällä kaudella yksi ailahtelevimmista joukkueista, kun se on napannut esimerkiksi AFC:n kärkijoukkue Bengalsista ja samalla recordilla olevasta Raidersista voitot, mutta ottanut sitten todella rumia tappioita liigan muista kärkijoukkueita vastaan. 49ers puolestaan on vedellyt loukkaantumissuman keskellä neljä matsia L-kategoriaan ja se on pystynyt voittamaan vain Lionsin ja Eaglesin, joita ei kumpaakaan voida laskea vahvoiksi joukkueiksi.

Molemmilla joukkueilla on todella paljon poissaoloja ja mielenkiintoista on nähdä miten esimerkiksi Bears-päävalmentaja Matt Nagyn poissaoloja kentänlaidalta vaikuttaa Bearsin tapaan pelata. Bearsilla on näissä poissaolokarkeloissa kehnommat oltavat, mikä kallistaa asetelmaa 49ersin suuntaan.

Ottelun ennakkoasetelma on siis sekava, mutta se ei silti tarkoita että ottelusta pitäisi tulla niinkin matalapisteinen kuin mitä totalin kautta annetaan ymmärtää. Poissaolot osuvat nimittäin isosti myös puolustuksiin, mikä antaa molemmille kyllä huomattavan mahdollisuuden onnistua. Yli 39.5 1.88 kertoimella on siis valinta tähän otteluun.

NFL-kausi 2021-2022 – nappaa 10 € ilmaisveto joka viikko!