NFL

NFL: Chiefs – Browns

Vihje: Browns +9 Kerroin: 1.92 17.01.2021 klo 22.05
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n Divisional Roundin toiset ottelut pelataan tänään sunnuntaina ja klo 22.05 starttaavassa matsissa kohtaavat Kansas City Chiefs sekä Cleveland Browns.

Saako Browns tehtyä tästä ottelun?

Lepoedun ja kotiedun omaava Kansas City Chiefs on ilman muuta ennakkosuosikki menemään jatkoon ja oikeastaan kysymys kuuluukin, että voiko Browns pitää tämän ottelun edes tasaisena. Totalin raja on ainakin kiskaistu äärimmäisiin korkeuksiin peräti 56.5 pisteeseen, mikä oli toki odotettavissa, sillä molempien joukkueiden hyökkäykset ovat etulyöntiasemassa puolustuksia vastaan.

Vaikka Chiefs siis onkin suuri suosikki tästä jatkamaan, voi Browns kuitenkin pystyä pitämään ottelun tasaisena. Vahvan juoksuhyökkäyksen omaavalla Brownsilla on tässä match-up etu, joka saattaa hyvin pitää Mahomesin sivurajalla Bakerin ja kumppaneiden tehtaillessa pitkiä draiveja. Toisaalta taas Brownsin puolustus on kyllä todella kovalla koetuksella Chiefsin hyökkäystä vastaan, joten draivien on myös päätyttävä touchdowneihin, sillä KC näitä varmasti vuorollaan latoo taululle.

Chiefsia olisi helppo puoltaa, mutta Browns saa niin paljon eteen, että joukkueen tasoitusveto on lopulta valinta, vaikka Chiefs tästä melko varmasti jatkaneekin. Totalin puolelle under saattaisi olla oikea veto, mutta silti on liian riskaapelia hakea näin ilmeiseen shootoutiin korkeankin rajan alitusta. Näinpä pelivalinta on Browns +9 1.92 kertoimella.

Muut NFL-vihjeet:

Tampa Bay Buccaneers ML (2.25)