NFL

NFL: Cincinnati – Jacksonville 30.9.2021

Vihje: Jaguars +7.5 Kerroin: 1.91 1.10.2021 klo 03.20
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n neljäs peliviikko alkaa Cincinnati Bengalsin ja Jacksonville Jaguarsin välisellä kohtaamisella, jossa kotijoukkue on asetettu isoksi suosikiksi.

Ansaitseeko Bengals olla yli touchdownin suosikki?

Cincinnati Bengals on esiintynyt alkukaudesta ihan vakuuttavasti, kun se on voittanut Steelersin ja Vikingsin ja hävinnyt Bearsille. Puolestaan Jacksonville on ollut otteluissaan vastaanottajan puolella ja vielä toistaiseksi joukkue ei ole pystynyt nappaamaan voittoa. Bengalsin voitot eivät kuitenkaan ole tulleet mistään vahvimmista ryhmistä huomioiden loukkaantumiset eikä toisaalta tappio korkeintaan keskikastiin laskettavaa Bearsia vastaan anna sekään kuvaa että Cincy olisi todellakin kova joukkue.

Mutta niin paljon on huonoa Jaguarsissa että on vaikea luottaa tuohon joukkueeseen lyhyellä viikolla. Urban Meyerin valinnat hyökkäyksen pelikutsuissa huutavat lisää juoksupelejä, mutta tähän asti näitä ei ole turhemmin viljelty. Trevor Lawrencen tilastot puolestaan kielivät Jaguarsin heikkoudesta ylipäätään.

Onko Cincy siis yli TD:n suosikki tässä asetelmassa? Ainakin linja on liikkunut Bengalsin suuntaan mikä kielii yleisön mielipiteestä Bengalsin suhteen. Yleensä näissä hetkissä vastaan vetäminen olisi kenties se oikea ratkaisu, vaikkakin Jaguarsin lyhyt viikko vieraissa myös painava seikka heitä vastaan. Luotetaan kuitenkin perusperiaatteseen ja pelataan liian isolta tuntuvaa tasoitusta heikomman joukkueen puolesta.