NFL

NFL: Cincinnati – Kansas City 2.1.2022

Vihje: Kansas City -3.5 Kerroin: 1.90 2.1.2022 klo 20.00
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n 16. peliviikko tarjoilee erinomaisen kohtaamisen Cincinnatista, jossa Bengals saa vastaansa Kansas City Chiefsin.

Bengalsilla ei vielä riitä

Kansas City Chiefs näytti alkukaudesta yllättävän heikolta, vaikka joukkue sinäänsä pitäkin itsensä täysin mukana kaudessa. Sittemmin joukkue on porhaltanut playoffeihin ja pyrkii nyt niittaamaan itselleen AFC:n 1. seedin paikan. Bengals puolestaan on ollut koko kauden ajan hieman ylös ja alas kimpoileva joukkue, jolla on kuitenkin omissa käsissä AFC Nortin voitto. Panokset ovat siis korkeat kummallakin puolella.

KC on näistä kahdesta se parempi joukkue, mutta pystyykö Bengals pitämään ottelun tasaisena ja häviämään vain potkumaalilla tai pienemmällä erolla? Tai jopa voittamaan ottelun? Mikäli tästä tulee ennakoitu pisteilottelu, on Chiefs silloin vahvempi. Molemmilla on vahva heittohyökkäyset, mutta hieman jännittää Bengalsin puolesta Chiefsin puolustuksen viime aikainen vire. Toisaalta taas Joe Burrown johtama Bengalsin heittohyökkäys on sekin tulikuumassa vedossa, mikä povaa todella mielenkiintoista matchupia.

Bengals haastanee hienosti, mutta jää vielä paremmaltaan. KC:n tasoituksessa on hieman liikaa arvostusta Bengalsille ja samalla liian vähän tunnustusta KC:n tasolle. Pelataan siis suosikkia -3.5 tasoitukella 1.90 kertoimella.