NFL

NFL: Colts – Packers

Vihje: Packers ML Kerroin: 2.11 22.11.2020 klo 23.25
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n sunnuntain kierroksella on ehdoton herkkupala Colts – Packers, jossa vierasjoukkue vaikuttaa erinomaiselta pelivalinnalta.

Vierasjoukkuetta peleille Indianapoliksessa

Indianapolis Colts on yksi NFL:n tasapainoisimmista joukkueista, joka tulee tähän otteluun lepoedun, kotiedun ja upean viimeviikkoisen suorituksen siivittämänä. Packers puolestaan on alkukauden jyräämisen jälkeen ottanut myös tappiota, mutta viimeiset kaksi matsia se on saanut odotetusti vietyä nimiinsä.

Colts on tietyllä tapaa siis ansaitusti suosikki huomioiden ottelun asetelmat, mutta Packers voi kyllä oikein hyvin tämän viedä.  Ottelun asetelmia tutkittaessa voidaan todeta Coltsilla olevan etu puolustuksessa, kun taas Packilla etu on hyökkäyksessä.

Lopulta ratkaisevassa asemassa taitaa olla QB-pelaaminen, sillä Philip Riversiltä on nähty jos jonkilaista suorittamista, kun taas Rodgersilla on todella haastava asetelma Coltsin D:tä vastaan. Pelataan kuitenkin tässä kohti ennemmin Rodgersin kuin Riversin puolesta ja poimitaan peleille Packers ML 2.11 kertoimella Coolbetilta.