NFL

NFL: Cowboys – Steelers

Vihje: Steelers -14.5 Kerroin: 2.03 08.11.2020 klo 23.25
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:ssä on odotettavissa yksi kaikkien aikojen rumimmista jyräyksistä, kun täysin kuutamolla oleva Dallas Cowboys saa vieraita Pittsburghista.

Steelersin tasoitusvetoa lapulle myöhäisillan otteluun

Pittsburgh Steelers on osoittanut olevansa vahvimpia ja tasapoinosimpia joukkueita liigassa. Dallas Cowboys taas on osoittanut olevansa täydellä rosterillaankin yksi kehnoimmista nipuista. Nyt kun otteluun asetetaan vielä Dallasin puolelta Garret Gilbert QB:ksi, on Pittsburghilla vahva sauma myllyttää tästä todella ruma ottelu.

Normaalisti hirvittäisi laittaa veto jopa yli kahden TD:n tasoitukseen. Fakta on kuitenkin se, että nämä joukkueet ovat niin eri sfääreistä, että Steelersin pitäisi kaiken järjen mukaan takoa tauluun kaikkea välillä 28-50+, kun taas Cowboys tuskin saa edes 10 pistettä täyteen. Steelersin QB Ben Roethlisberger tuskin pelaa koko ottelua, mutta homman pitäisi olla paketissa jo ennen viimeistä neljännestä. Loppukiriä Dallas tuskin jaksaa yrittää, kun katseet ovat jo vapaassa viikossa. Näinpä Coolbetin listalta valitaan peleille Pittsburgh Steelers -14.5 2.03 kertoimella.