NFL

NFL: Dallas – Philadelphia 27.9.2021

Vihje: Alla 51.5 Kerroin: 1.94 28.9.2021 klo 03.15
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n kolmatta peliviikkoa päätellään Dallas Cowboysin ja Philadelphia Eaglesin välisellä NFC Eastin sisäisellä kohtaamisella.

Kovat panokset jo alkukaudesta

Dallas Cowboys pääsee ensimmäistä kertaa tällä kaudella kotiin ja se saa vieraita divisioonansa sisältä, kun alkukaudesta odotuksiin nähden paremmin esiintynyt Eagles saapuu vierailulle. Molemmilla on taskussa voitto sekä tappio ja tästä ottelusta on voittajalle tarjolla yhden ottelun etumatka muihin divisioonan joukkueisiin.

Vaikka Dallas onkin lähtökohtaisesti hyvä hyökkäämään ja heikompi puolustamaan, piti joukkue Chargersin melko hyvin aisoissa. Puolestaan Philadelphian puolella puolustus on ollut kahdessa ensimmäisessä ottelussa vakuuttava eikä vastustaja ole päässyt pisteillä juhlimaan. Brandon Grahamin puuttuminen on toki iso menetys Eaglesille, mikä asettaa tummia pilviä Eaglesin toiveille loppukaudeksi.

Cowboys on siis suosikki, mutta Eagles on osoittanut ansaitsevansa kunnioituksen kovana haastajana. Molempien hyökkäykset yskivät pahasti toisella viikolla, joten vielä voi mennä lupaamaan oliko ykkösviikon ilotulitus muuta kuin poikkeus pidemmässä trendissä. Joka tapauksessa totali on kiskaistu korkealle ja näin tärkeässä ottelussa sopii odottaa tarkkaa ja varovaista pelaamista, jolloin pistemäärä asettunee hieman matalammaksi. Under siis peleille.