NFL

NFL: Dallas – Washington

Vihje: Washington +3 Kerroin: 1.85 26.11.2020 klo 22.30
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n kiitospäivän otteluiden jälkimmäisessä askiin heitetään Cowboysin kaveriksi Washington Football Team.

Onko Cowboys sittenkin hyvä?

Dallas Cowboys on ollut aikamoinen sekamelska tällä kaudella, mutta viime kierroksella siltä nähtiin vakuuttava vierasvoitto Minnesota Vikingsista. Andy Dalton heitti 3 TD:tä ja yhden katkon, Ezekiell Elliot rikkoi 100 jardia ja vaikka Vikingsin tilastot näyttävät myös hyviltä, oli Dallas siis lopulta parempi lukemin 31-28. Washington puolestaan sai haettua vähäpisteisen voiton ottelussa, joka muistetaan lähinnä Joe Burrown loukkaantumisen myötä.

Ottelussa on pari tärkeää match-uppia, joista ensimmäisenä mainittakoon Washingtonin pass rush vastaan Cowboysin O-line, joka meni edellisen kerran 100-0 Washingtonille. Toinen tärkeä seikka on juoksupelien sujuminen, sillä molemmat ovat saaneet runsaasti irti omasta juoksuhyökkäysestään, ja kumpi tässä menestyykään, tulee olemaan vahvoilla. Lisäksi tärkeänä seikkana tässä on hirveän suuri panos, sillä voittaja kiepauttaa itsensä NFC Eastin kärkeen, joten motivaatio on molemmilla varmasti huipussaan.

Näistä lähtökohdista ottelu on ennalta-arvaamaton ja tasainen. Tällöin +3 eteen Washingtonille kelpaa peleille 1.85 kertoimella Coolbetin listoilta.