NFL

NFL: Dolphins – Rams

Vihje: Rams -3.5 Kerroin: 1.98 1.11.2020 klo 20.00
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

Miami Dolphins vaihtaa aloittavaksi QB:ksi Tua Tagovailoan, joka joutuu välittömästi valtavan haasteen eteen Ramsia vastaan.

Vieraiden tasoitusvetoa lapulle Miamin otteluun

Miami Dolphins heittää tähän otteluun aloittavaksi QB:ksi Tua Tagovailoan, joka joutuu siis välittömästi kohtaamaan yhden NFL:n vahvimmista joukkueista. Miamin ollessa muutenkin aika heikko porukka tuntuu Ramsin vain 3.5 pisteen tasoitus luvattoman alhaiselta.

Perusteluja Ramsille löytyy monestakin kohtaa. Ramsilla on älyttömän kova etulyöntiasema juostessaan palloa, sillä siinä missä Rams on NFL:n paras juoksujoukkue (ainakin DVOA-tilastoissa) on Miami vastavuoroisesti huonoin. Rams on myös saanut hyökkäyksen linjastaan paljon irti eikä Jared Goffin tahdittama heittohyökkäys ole ollut muuta millään tavalla huono vaan päinvastoin todella hyvä.

Näinpä tuntuu erikoiselta, että Miami on asetettu vain näin pieneksi altavastaajaksi. Lisäksi Tagovailoan startti on lähtökohtaisesti heikkous Dolphinsille, vaikkakin on tiedostettava, että vielä kaverista ei ole filmiä tarjolla ja näinpä yllätysvalmiutta on tarjolla.

Rams on kuitenkin niin vakuuttava ja se omaa lukuisia etulyöntiasema Dolphinsia vastaan. Liian helpolta vaikuttava Rams -3.5 1.98 kertoimella poimitaan Coolbetilta peleille sunnuntain kattauksesta.