NFL

NFL: Football Team – Buccaneers

Vihje: Alle 45.5 Kerroin: 1.96 10.01.2021 klo 03.15
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:ssä aloitetaan playoffit ja kolmas villikorttiottelu pelataan Washingtonissa, jossa Football Team saa vastaansa Tampa Bay Buccaneersin.

Matchup suosii kotijoukkuetta

On melko selvää, että Tampa Bay Bucccaneers on iso suosikki menemään tästä otteluparista jatkoon. Washington voi toki erityisesti puolustuksensa myötä pärjätä ottelussa hyvin ja varsinkin Chase Youngin tähditttämä linja on selvästi sellainen vahvuus, jonka kautta ottelu voidaan myös voittaa. Varsinkin paineen saaminen Tom Bradyyn on erittäin ratkaisevassa roolissa. Matchup onkin lopulta aika sopiva kotijoukkueelle.

Hyökkäyksien osalta Tampan kova heittohyökkäys kohtaa Football Teamin kovan heittopuolustuksen, kun taas ei niin vahva juoksu saa vastaan ei niin vahvan juoksupuolustuksen. Pallon ollessa Washingtonilla mielenkiintoinen sekoitus saadaan aikaiseksi loukkaantumislistalla, minkä myötä tärkeimmät yksilöt Alex SmithTerry McLaurin sekä Antonio Gibson ovat kukin tahollaan hieman rikkinäisinä. Tämä ei lupaa hyvää Bucsin eittämättä hyvää puolustusta vastaan.

Ottelun osalta tuntuma on, että se ratkaistaan erityisesti puolustuksien kautta eikä pisteitä välttämättä ole niin paljoa luvassa. Näinpä hieman korkeaa 45.5 pisteen rajaa vasten pelataan alle 1.96 kertoimella.