NFL

NFL: New York Giants – Dallas Cowboys 19.12.2021

Vihje: Dallas -11 Kerroin: 1.94 19.12.2021 klo 20.00
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:ssä on koronan myötä pelit levitetty pitkin tulevia päiviä, mutta sunnuntain kohtaaminen New Yorkissa on säilynyt ennallaan.

Giants täysin vastaantulija

New York Giants on ollut pettymys tälläkin kaudella ja nyt joukkue on entistä kehnommassa asemassa loukkaantumisten myötä. Dallasin osalta tilanne on päinvastainen, sillä joukkue on vahvasti mukana NFC:n kärkipaikan taistelussa. Vaikuttaisi myös siltä, että Dallasilla on tässä oiva paikka ottaa iso voitto heikommasta divarivastustajastaan matkalla kohti playoffeja, kun taas Giantsille on vaikeampi löytyy motivaatiotekijöitä.

Normaalisti divariotteluun -11 pistettä vieraille on typerä valinta, mutta huomioiden kaikki muut ottelun seikat, keikahtaa tämä niin voimakkaasti Dallasille, että ottelusta on odotettavasti todella yksipuolinen näytös. Bold predictionina heitettäköön, että Dallasin puolustus tulee tekemään enemmän pinnoja kuin Giantsin hyökkyäs.

Viime viikolla mentiin lehmipoikia vastaan ja nyt on vuoro luottaa Jerry Jonesin miehistöön. Dallas -11 1.94 kertoimella peleille.

Kausi 2021-2022 – nappaa 10 € ilmaisveto joka viikko!