NFL

NFL: Houston – Carolina 23.9.2021

Vihje: Carolina yli 26.5 Kerroin: 1.95 24.9.2021 klo 03.20
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n 3 peliviikko avataan Houstonin ja Carolinan kohtaamisella, jossa vierasjoukkue Carolina on asetettu todella suureksi suosikiksi.

Panthers isona suosikkina Houstoniin

Carolina Panthers kausi on lähtenyt odotuksiin nähden todella korkealla lennolla käyntiin, vaikkakin vastassa on ollut heikko Jets sekä loukkaantumisista kärsinyt Saints. Erityisesti Panthersin puolustus on näyttänyt todella kovalta, mutta myös hyökkäys on näyttänyt voimaansa.

Texansin puolella odotukset olivat pohjamudissa, mutta niin vain kauden avauksessa joukkue latoi 37 pistettä tauluun ja avasi kauden voitolla. Kovaksi ennakoitua Brownsia vastaan joukkue roikku hyvin mukana, mutta Tyrod Taylorin loukkaantumisen jälkeen joukkue taipui lopulta Brownsilla selvin luvuin. Nyt joukkue lähtee otteluun tulokaspelinrakentaja Davis Millsillä, jolle ennakoidaan haastavaa iltaa Panthersin puolustuksen käsittelyssä.

Ottelun tuntuma on se, että Texans ei saa mitään aikaiseksi ja Panthers voittaa nimenomaan puolustuksensa kautta, jolloin sekä Panthersin tasoitusveto että alle 43 olisivat valinnat tähän matsiin. Panthersin hyökkäyksessä on paljon tulivoimaa ja puolustus pystyy järjestemään turnovereita, joten pelataan kuitenkin Panthers team total yli 26.5 pistettä 1.95 kertoimella.