NFL

NFL: Jacksonville – Miami 17.10.2021

Vihje: Jaguars +3 Kerroin: 1.92 17.10.2021 klo 16.30
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL vierailee myös tällä viikolla Lontoossa, kun Jacksonville Jaguars saapuu maahan Miami Dolphinsin kanssa.

Jaguars hakee ensimmäisen voittonsa?

Jacksonvillen kausi on ollut tähän asti pelkkää häviämistä täynnä ja mukaan on mahtunut myös päävalmentaja Urban Meyerin sekoilua. Miami puolestaan avasi kauden isolla voitolla Patriotsista ja on sittemmin romahtanu neljän tappion putkeen, jossa luvut ovat olleet pääosin rumia. Kääntääkö Dolphins tänään kelkkansa Lontoossa vai onko Trevor Lawrencen aika ottaa uran ensimmäinen voitto nyt käsillä?

Kun vertaillaan joukkueiden tähän astista suoriutumista, on Dolphinsin hyökkäys ollut todella heikko ja tästä on nähtävissä esimerkiksi liigan matalin juoksujaardien määrä, joskin myös heittopuolella meno on ollut kehnoa. Puolustuksessa meno onkin sitten ollut parempaa, mutta ei silti missään nimessä hyvää. Jaguarsin puolella taas hyökkäys on selvästi juossut Dolphinsia paremmin, mutta heiton kanssa ollaan aika tasavahvoissa tilastoissa. Puolustuksessa Jaguars on antanut isolla keskiarvolla jaardeja heittoa vastaan, mutta juoksua vastaan homma on toiminut paremmin. Pallon riistoissa puolestaan Dolphins on onnistunut reilusti useammin kuin Jaguars varsinkin rähmäyksien osalta.

Iso kysymys ottelun alla on Tua Tagovailoan kunto, sillä hänet on nyt aktivoitu pelaamaan ja niinpä Tuan odotetaan starttaavan Lontoossa. Se miten lähellä Tua on 100% on vain arvailujen varassa, mutta loukkaantumisesta palaaminen on aina haastavaa. Yhtä kaikki Tua kuitenkin keikauttaa ottelun asetelmaa enemmän Dolphinsin eduksi.

Kokonaisuutena ottelussa on vahva matalapisteisen matsin tuntuma, sillä niin huonoja ovat molempien hyökkäykset olleet. Puolustuksien taso ei tosin sekään päätä huimaa, mutta on vaikea nähdä että ottelusta mitään ilotulitusta syntyisi. Tällöin 3 pistettä eteen kummalle tahansa antaa hyvän suojan ennakkoasetelmiltaan kuitenkin tasaiseen otteluun. Jos Jaguars onnistuu hyödyntämään Dolphinsin heikon hyökkäyksen linjan sekä pitämään omat draivit käynnissä antamalla vihdoin enemmän vastuuta James Robinsonille, voidaan nähdä myös Jaguarsin kauden avausvoitto. 3 eteen on kuitenkin oikea valinta tänään ja niinpä peleille Jacksonville +3 1.92 kertoimella.

NFL:n Live-vedonlyönti kampanja

NFL-vedonlyöntiin on tällä kaudella tarjolla myös viikoittainen kampanja, josta voit lunastaa 10 € ilmaisvedon Live-vedonlyöntiin. Nappaa ilmaisveto talteen TÄSTÄ!