NFL

NFL: Kansas City – Cincinnati 30.1.2022

Vihje: Kansas City -7 Kerroin: 1.96 30.1.2022 klo 22.00
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n pudotuspeleissä on pääsy konferenssien finaaleihin, joista ensimmäisessä kohtaavat Kansas City Chiefs ja Cincinnati Bengals.

Chiefs on sittenkin vahvin

Alkukaudesta hieman töksähdellen pelannut Kansas City Chiefs on sittemmin laittanut muut nippuun ja porhaltanut oikeutetusti AFC:n finaaliin. Kausi siis lähti käyntiin 3 voitolla ja neljällä tappiolla eikä Chiefs ole sen jälkeen hävinnyt kuin kerran. Mutta siinäpä se twisti sitten tuleekin: Tappio tuli nimenomaan Bengalsia vastaan.

Bengals puolestaan on porskuttanut runkosarjan läpi aika keikkuvalla menolla, mutta on kuitenkin pystynyt harjaamaan sekä Raidersin että Titansin ulos pleijareista. Kumpikaan noista ei ole samanalainen vastus kuin Chiefs, mutta kyllä Bengals on ihan ansainnut paikkansa tässä ottelussa.

Bengalis olisi kiva fanittaa ja siinä onkin tämän kauden bandwagon joukkue. Fakta on kuitenkin se, että noin pahasti vuotava hyökkäyksen linja kostautuu aina lopulta (ks edellinen Super Bowl) ja nyt noutaja tulee Bengalsille. Toki Chiefs on myös muilla osa-alueilla edellä ja näin ollen se on ansaitusti suurikin suosikki tähän otteluun.

Matsista pitäisi tulla pistoilottelu, jossa Chiefs herää tuttuun tyyliinsä ekan puoliskon vikalle 10 minuutille ja jatkaa samaa takomista toisen puoliskon alkuun. Tällöin Bengals jää liian kauas ja lopulta Chiefs menee menojaan Super Bowliin. Bengals jättää kuitekin itsestään niin positiivisen vireen, että se tullaan ennakoimaan ensi kaudella jälleen pudotuspelijoukkueeksi.

Ottelun valinta on siis Chiefs tasoituksella, johon saa esimerkiksi Coolbetilta -7 pisteen linjalla kertoimen 1.96.