NFL

NFL: Las Vegas – Baltimore 13.9.2021

Vihje: Alle 50.5 Kerroin: 1.95 14.9.2021 klo 03.15
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n ensimmäisen peliviikon päätösottelussa kohtaavat Las Vegas Raiders ja Baltimore Ravens.

Pystyykö Raiders haastaamaan Ravensin?

Las Vegas Raiders pääsee vihdoin kotiyleisön eteen pelaamaan, mutta samaan aikaan vastus on heti yksi kovimmista, kun Baltimore Ravens saapuu vierailulle Allegiant Stadiumille. Baltimore on kuitenkin kokenut loukkaantumissuman, minkä myötä sekä puolustuksessa mutta erityisesti juoksuhyökkäyksessä on todella pahoja poissaoloja.

Kun Ravens hyökkää, on joukkueen ykkösase juoksupeli ja erityisesti QB Lamar Jacksonin omat juoksut. Varaamaton Ty’Son Williams todennäköisesti kantaa keskushyökkääjien osalta isointa vastuuta, jolle toki Ravensin vahva hyökkäyksen linja antaa mahdollisuuden onnnistumiseen. On kuitenkin vähintään hieman epäselvää miten hyvin Lamarin ulkopuolella juoksu toimii. Raiders ei paperilla ole se paras juoksupuolustus joukkue, joten tässä on Ravensin iskun paikka. Heittopeli sen sijaan on Ravensin kohdalla ollut epävarmuustekijä ja sitä se on edelleen, varsinkin kun myös heittokohteiden puolella on loukkaantumisia.

Raidersin hyökätessä tärkein ase on ainakin tähän asti ollut Darren Waller ja todennäköisesti samaa tullaan näkemään myös tällä kaudella. Derek Carr on QB:na keskivertoa, mutta on parantanut otteitaan pitkin uraansa. Kysymysmerkkinä joukkueella on hyökkäyksen linja, josta on sivussa Richie Incognito. Ravensin vahvaa puolustusta vastaan tulee olemaan haastavaa onnistua, mutta kenties Wallerin taustalta esimerkiksi Henry Ruggs onnistuu astumaan isompaan rooliin.

Yhteenvetona todettakoon, että Ravens on ansaitusti suosikkina, mutta loukkaantumiset syövät ennakko-odotuksia hyökkäyksen mahdollisuuksista. Vahvan puolustuksensa kautta Ravens pystyy tästä raapimaan vähäpisteisemmän voiton. Raidersin mahdollisuudet ovat hyökkäyksen varassa, mikä taas ennakkoon on Ravensin etu. Näillä puheilla peleille haetaan alle 50.5 pistettä 1.95 kertoimella.