NFL

NFL: Lions – Texans

Vihje: Yli 51.5 Kerroin: 1.97 26.11.2020 klo 19.30
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:ssä pelataan perinteiset kiitospäivän ottelut, joista ensimmäisessä askiin heitetään Detroit Lions ja Houston Texans.

Overia peleille Detroitin peliin

Detroit Lions ja Houston Texans ovat olleet tämän kauden pettymyksiä ja molemmilla ongelmia on juoksupelissä vieläpä molemmin puolin palloa. Tuleekin olemaan mielenkiintoista seurata miten juoksupeliä päästään käyttämään, kun tähän asti kumpikaan ei siis ole saanut juoksuhyökkäykselle mitään aikaan, mutta toisaalta ei myöskään vastapuolen juoksuhyökkäystä ole kovinkaan hyvin saatu kuriin.

Tämän myötä näyttäisi vahvasti siltä, että heittopeliä tullaan suosimaan runsaasti, sillä se on selvästi molempien isoin ase. Toisaalta taas on huomioitavaa, että molemmilta puuttuu runsaasti tärkeitä osasia heittohyökkäystä. Näinpä voidaan todeta, että katsoo siis ottelua mistä vinkkelistä vaan, voi puhua itsensä pussiin perustelemalla asian kuin asian olevan kumman tahansa puolella.

Ottelun alla on kuitenkin ollut havaittavissa totalin tippumista pitkin päivää ja näinpä tähän otteluun kaivetaan kikkapussista vastaveto tätä trendiä vastaan. Toisaalta taas heittopelin runsas suosiminen on merkki isosta pistemäärästä, kun taas juoksun suosiminen on yleensä merkki alhaisesta pistemäärästä.

Näillä puheilla otteluun haetaan peleille yli 51.5 pistettä 1.97 kertoimella Coolbetin listoilta.