NFL

NFL: Minnesota – Green Bay 21.11.2021

Vihje: Green Bay ML Kerroin: 1.92 21.11.2021 klo 20.00
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n 11. peliviikko tarjoilee todella kovan ottelun Minnesotasta, jossa Aaron Rodgersin Packers saapui Vikingsin vieraaksi.

Packers porskuttaa jälleen voittoon?

Green Bay Packers on ollut Aaron Rodgersin johdolla voittamaton lukuunottamatta kauden avauksen pannukakkua Saintsia vastaan. Samaan aikaan Packersin puolustus on alkanut näyttää varsin hyviä otteita, joista viimeisimpänä Seattle Seahawksin nollaaminen kotiottelussa peliviikolla 10. Packers on siis vireessä ja sen pitäisi olla ottelussa selvempi suosikki.

Vikings on pelannut tasaisia otteluita ja hieman paremmalla onnella tai yksittäisten tilanteiden hoitamisella se voisi hyvin olla voitollisella recordilla. Kuitenkaan se ei ole pystynyt ns. parempiaan vastaan voittamaan, vaan niukat tappiot ovat olleet selkeä trendi joukkueen otteissa.

Olkoonkin että Packersilla on tärkeitä poissaoloja, on joukkue silti selkeähkön suosikin asemassa verrattuna Vikingsiin. Linjan liikkeestä päätellen raha on valunut vahvasti kotijoukkueelle, joten otetaan vastavetona peleille paperilla parempi Packers ja luotetaan Rodgersin johdattavan joukkueensa jälleen voittoon.

NFL-kausi 2021-2022 – nappaa 10 € ilmaisveto joka viikko!