NFL

NFL: New York Jets – Philadelphia Eagles 5.12.2021

Vihje: New York Jets +3.5 Kerroin: 2.10 5.12.2021 klo 20.00
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

New York Jets saa tänään vastaansa Philadelphia Eaglesin, joka voi olla tulossa vierailulle ilman Jalen Hurtsia.

Miten Eaglesin käy ilman Hurtsia?

New York Jets lähtee kotiotteluun kohtaamaan kauden aikana ennakko-odotuksiinsa verrattuna paremmin menestyneen Philadelphia Eaglesin. Vierailla saattaa kuitenkin olla tiukka tilanne edessä, mikäli Jalen Hurts ei pystykään pelaamaan. Linja onkin jo valmiiksi liikkunut noin TD:stä reiluun potkumaaliin, mutta kotijoukkueessa tuntuu silti olevan arvoa varsinkin tasoituksen kanssa.

Hurts ei ole millään mittarilla mikään sateentekijä, mutta silti parempi kuin upean ulkoasun omaava Gardner Minshew. Minshewn varaan tuskin asioita lasketaan ja Eagles todennäköisesti tuleekin nojaamaan runsaasti paljon juoksuun, mikä yleensä toimii hyvin Jetsia vastaan. Eagles ei kuitenkaan ole mikään mahtava juoksija ilman Hurtsia, joten näinköhän tästäkään syntyy mitään ihmeempiä etuja vieraille.

Sillä oletuksella että Hurts ei pelaa, poimitaan peleille Jets +3.5 2.10 kertoimella. Nähtäväksi jää onko tässä Jetsin historian ensimmäinen voitto Eaglesista, mutta tasoituksensa varassa kotijoukkueen pitäisi ottaa tästä niin sanottu cover.

Kausi 2021-2022 – nappaa 10 € ilmaisveto joka viikko!