NFL

NFL: Packers – Buccaneers

Vihje: Buccaneers +3.5 Kerroin: 1.96 24.01.2021 klo 22.05
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:ssä pelataan tänä sunnuntain konferenssifinaalit ja ensimmäisenä kohtaavat NFC:n finaalissa Green Bay Packers ja Tampa Bay Buccaneers.

Taasko Super Bowliin, Tom Brady?

Tampa Bay Buccaneers olisi historian ensimmäinen joukkue, joka pelaisi Super Bowlin kotiareenallaan. Tämä olisi äärimmäisen Tom Bradymäinen tilasto, mutta sen toteutuminen on hyvin haastaavaa. Nimittäin Packersin voittaminen vieraskentällä kylmässä kelissä on kotietu-asteikoilla ehkä korkein mitä tällä kaudella voidaan nähdä. On siis nähtävissä, että erityisesti tämä ottelun sijainti puoltaa Packersia vahvasti. Brady on toki itse ollut historiassa todella vakuuttava kylmässä, mikä on myös mielenkiintoinen seikka ottelun alla.

Ottelun key matchuppeja ovat ehdottomasti se kuinka hyvin joukkueiden hyökkäyksen linjat suojaavat pelinrakentajiaan. Viimeksi kun joukkueet kohtasivat, jyräsi Tampa voittoon kaataen Aaron Rodgersin maahan useita kertoja. Luonnollisesti Bucs on vahvoilla, mikä vastaavaa nähdään tänään. Brady puolestaan on aina ollut QB, jota vastaan on saatava painetta tai muuten käy heikosti.

Muita seikkoja ottelun alla on laajat hyökkäyskalustot sekä keli, sillä ottelusta saattaa tulla niin sanottu lumimatsi. Kumpi tahansa onnistuu saamaan laajemmin hyökkäyksen pelaajiaan uskottavasti mukaan otteluun tulee siis olemaan vahvoilla. Kelin osalta lumisateen voidaan olettaa alentavan tehtyä pistemäärää ainakin jonkin verran.

Loppuun todettakoon, että Tampassa tämä ottelu olisi varmaankin coin flip, mutta nyt Packers on asetettu yli potkumaalin suosiksi. Tasaista pitäisi joka tapauksessa olla luvassa, joten 3.5 eteen Bradylle on lopulta valinta tähän koitokseen, vaikka vieraskenttä ei joukkuetta suosikkaan. Coolbet tarjoaa tähän 1.96 kertoimen.

Muut NFL-vihjeet

Buffalo Bills ML 2.58