NFL

NFL: Patriots – Bills

Vihje: Knox tekee TD:n Kerroin: 3.85 29.12.2020 klo 03.15
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n 16. peliviikon viimeisessä ottelussa pelataan AFC Eastin sisäinen, jossa vailla playoff-panosta pelaava Patriots saa vieraita Buffalosta.

Buffalo haluaa murskata New Englandin?

Buffalo Bills on ollut sensaatiomaisessa formissa ja se on johdattanut joukkueen AFC Eastin voittoon. Nyt se todennäköisesti janoaa Patriotsin totaalituhoamista, vaikka Dolphinsille menikin kunnia naulata Patsit ulos offeista. Buffalosta välittyy kuitenkin sellainen tuntuma, että se ei todellakaan jää AFC Eastin voittamisen myötä vain odottelemaan offeja ja niinpä Patriotsia vastaan tullaan todennäköisesti täydellä höyryllä.

Mitä taas tulee Patseihin, pelaa Bill Belichikin porukka nyt kunniasta. Divaripelit ovat aina pahoja eikä tällöin tähän otteluun ole todellakaan niin selvää, että Bills pystyy täysin jyräämään Patriotsin. Ottaen huomioon myös Patriotsin olevana kotona ja sen vahvuuden valmennuksessa, on ihan perusteltua että Patriotsinkin puolesta varsinkin yhdellä TD:llä voisi pelata. Näinpä on syytä jättää point spread vedot kokonaan pois ja kun totaliinkin löytyy perustelua niin overille kuin underille, käännetään katse pelaajaerikoisiin.

Billsin Dawson Knox on saanut erityisesti red zonella mukavasti targetteja ja tehnyt TD:n kolmessa edellisestä neljästä ottelusta. Patriotsin puolella taas Sony Michel on ottamassa ykkösbackin roolia. Kummallekin tarjotaan yli 3:n kertoimia TD:lle ja nämä molemmat poimitaan peleille: Knox kertoimella 3.85 ja Michel kertoimella 3.20.