NFL

NFL: Philadelphia – Tampa Bay 14.10.2021

Vihje: Tampa Bay -6.5 Kerroin: 1.91 15.10.2021 klo 03.20
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:ssä alkaa bye-viikot ja ensimmäinen kierros vähemmillä otteluilla polkaistaan käyntiin Philadelphiassa, jossa Eagles saa vieraita Tampa Bay Buccaneersista.

Pystyykö Eagles todella haastamaan Buccaneersin

Philadelphia Eaglesin osalta kauteen lähdettiin matalin odotuksin, joiden yli joukkue on tällä hetkellä suoriutunut. Varsinkin viime kierroksen voitto hyvin kautensa aloittaneesta Panthersista luo uskoa Eagles-porukkaan. Tampa Bayn puolella kausi on puolestaan mennyt odotetulla tavalla joukkueen napsiessa lähinnä voittoja. Viime kierroksella täysin suvereenisti Dolphinsin kaatanut Tampa Bay onkin asetettu tulevaan koitokseen melko isoksi suosikiksi.

Ottelun alla kysymys kuuluu, miten hyvin Eaglesin puolustuksen linja pystyy antamaan painetta Tom Bradylle, jotta tämä ei pääse hyödyntämään muilta osin todella selkeästi Tampan hyökkäyksen eduksi laskettavaa asetelmaa. Kun puolestaan pallo Eaglesilla, on Tampan heittopuolustuksen kysymysmerkit sauma Eaglesin onnistumiseen, joskin taas Tampan juoksupuolustus on niin raudanluja, että se saattaa Eaglesin kannalta jättää turhan paljon vaateita Jalen Hurtsille.

Ottelusta ennakoidaan isopisteistä juuri sen heittopainotteisuuden ja Tampan heikon heittopuolustuksen takia. Mutta mitä enemmän peli menee shootoutin suuntaan, sitä vahvemmilla Tampa lopulta on. 6.5 eteen on aina paljon, mutta näistä lähtökohdista Bucsin pitäisi pystyä tässä asetelmassa olemaan lopulta melko selvästikin vahvempi. Näinpä peleille Bucs -6.5 1.91 kertoimella.

NFL:n Live-vedonlyönti kampanja

NFL-vedonlyöntiin on tällä kaudella tarjolla myös viikoittainen kampanja, josta voit lunastaa 10 € ilmaisvedon Live-vedonlyöntiin. Nappaa ilmaisveto talteen TÄSTÄ!