NFL

NFL: Raiders – Chargers

Vihje: Alle 53.5 Kerroin: 1.92 18.12.2020 klo 03.20
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n 15. peliviikko avataan AFC Westin sisäisellä, jossa kotijoukkue yrittää vielä roikkua mukana playoffs-kisassa.

No love for the Raiders?

Las Vegas Raiders on yksi mysteerijoukkue. Se voi yhtenä viikkona pelata erittäin tiukan ottelun NFL:n parhaimmaksi laskettavaa Chiefsia vastaan ja toisena viikkona se jää Matty Icen jalkoihin 43-6. Sitten se melkein häviää Jetsille ja tämän jälkeen sen kolaa Colts. Joukkue on kuitenkin edelleen offeissa kiinni ja nyt sillä on ääritärkeä ottelu Chargersia vastaan, joka sekin on yksi kohellusporukka.

Raidersilla on myös paljon merkittäviä poissaoloja erityisesti puolustuksessa eikä uudella koordinaattorilla Rod Marinellilla ole ollut paljoakaan aikaa parsia kasaan uutta. Tämän pitäisi avata Justin Herbertille paikan isoihin onnistumisiin. Ottaen huomioon Raidersin oman vahvuuden hyökkäyksessä on ymmärrettävää, että totalin raja on kiskaistu korkealle.

Kun ”koko maailma” luottaa overiin, on syytä pelata vastaan. Tämä on niin tärkeä peli, että huolellisuutta ja tarkkaa peliä pitäisi Raidersilta olla luvassa. Myös kelloa kuluttavaa juoksupeliä on kummankin syytä suosia, koska eväät nimenomaan siinä onnistumiseen on olemassa.

Näinpä tähän otteluun vedetään valtavirtaa vasten Alle 53.5 pistettä 1.92 kertoimella Coolbetilta.