NFL

NFL: Rams – Bears

Vihje: Bears +6 Kerroin: 2.00 27.10.2020 klo 02.15
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

Los Angeles Ramsin ja Chicago Bearsin välisessä ottelussa vieraiden tasoitus tuntuu hieman liian korkealta ja tällä ajatuksella suunnataan Monday Night Footballiin.

Vieraiden tasoitusvedolla Monday Night Footballiin

Chicago Bears ja Los Angeles Rams ovat molemmat joukkueita, jotka vaikuttava oikein hyviltä, mutta jotka samalla ansaitsevat vielä aika isot epäilykset niskaansa. Bears on osaltansa surffannut upeaan 5-1 recordiin kaataen myös hyviä joukkueita, kun taas Los Angeles Ramsin voitot näyttävät tässä vaiheessa tulleen vain heikommista joukkueista.

Ottelun muita seikkoja tarkasteltaessa tuntuma on vahvemmin sen suuntainen, että Bearsin ei kuulu olla noin suuri altavastaaja kuin mitä sen kertoimien valossa annetaan olla. Rams on toki esiintynyt hienosti ja muun muassa sen dvoa-tilastot osoittavat joukkueen suorituksien olleen korkealla tasolla. Bears ei kuitenkaan ole kaukana Ramsista ja erityisesti joukkueen puolustus on osoittautunut suureksi voimavaraksi tällä kaudella hyökkäyksen tehdessä lähinnä vaan tarvittavat pisteet.

Rams vastaan Bears on siis kohtaamisena lähempänä tiukkaa ottelua kuin isompaa pisteroa. 6 pistettä eteen Chicagolle antaa peräti 2.00 kertoimen Coolbetilla, joka poimitaan lapulle Monday Night Footballiin.