NFL

NFL: Ravens – Giants

Vihje: Ravens yli 27.5 Kerroin: 1.90 27.12.2020 klo 20.00
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n 16. peliviikon sunnuntaina ratkotaan playoff-paikkoja. Ensimmäisenä tarkasteluun otetaan Ravensin ja Giantsin välinen kohtaaminen.

Ravens puskee kohti playoffeja

Baltimore Ravens on ollut viimeiset kolme viikkoa se sama tuttu voima, johon joukkueen osalta on totuttu avainpelaajien ollessa terveenä. Nyt se taistelee playoff-paikasta saaden vastaansa New York Giantsin, joka myös NFC Eastin ilmiöimäisen ihmeellisyyden myötä taistelee myös playoff-paikasta. Ottelussa on siis runsaasti panosta ja molemmat tarvitsevat kipeästi voittoa.

Vaikka Giants onkin paperilla aika hyvä vastus Baltimorella, ei voi välttyä ajatukselta, etteikö Ravens jälleen rullaisi isoon voittoon. Tämä on nähtävissä myös kertoimissa, kun Baltimoren tasoitus on peräti 10 pisteen luokkaa.

Baltimoren iso pistemäärä on nähtävissä monessa skenaariossa. Tätä ajatusta vasten yli 27.5 1.90 kertoimella on epäilyttävän houkutteleva tarjous. Pelataan kuitenkin Ravensin onnistumisen puolesta nimenomaan pistetotalin kautta, sillä niin tulessa on Ravens-hyökkäys ollut.